DiamondcareSeperator shadow


Massage giver velvære

DiamondCare tilbyder både det atmosfæriske wellness og afslapning og de effektive massagebehandlinger. For dig som ikke vil vælge mellem at pleje din hud og dine sanser eller komme af med myoser og smerter.

Vi har samlet det hele, så det er muligt, at få en dejlig afslappende oplevelse samtidig med at du får behandlet din sportsskade eller andre smerter – men også hvis du kommer for at få en wellness massage i Silkeborg.

DiamondCare arbejder med stort engagement og interesse for at mindske gener i kroppen og give større overskud og tilfredshed for dig.

Vi behandler din krop mod stress, søvnproblemer, uro, akutte som kroniske muskelsmerter og skader. Vi tilbyder dig professionel fysiurgisk massage, sportskader og arbejdsskader. Vi hjælper dig af med myoser, musearme, hovedpine, hold i nakken og muskelkramper og meget mere. Vi laver optapning med kinesiotape i forbindelse med aflastning af muskler og sener og behandling af skader.

Vores effektive behandlinger spreder sig nu bredere end smertebehandling, og omhandler også et wellnesskoncept med mange afstressende og rolige behandlinger.

Kom ind og oplev, hvad en wellness massage hos DiamondCare gør for kroppen og sindet. 

Aflysningsregler:

Er du blevet forhindret i at komme til en behandling, skal afbud meldes til DiamondCare pr. telefon senest kl. 8.30 samme dag, af hensyn til klinikkens planlægning og af respekt for andre, der eventuelt ønsker din tid. 

Ved udeblivelse faktureres man halvdelen af behandlingens pris.

Betaling:

I klinikken kan der betales med kontanter, DiamondCare gavekort og MobilePay.

rabat

Ny adresse

Vi er flyttet i nye lokaler på Padborgvej i Silkeborg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev